HTML

Felsőoktatás: újratervezés

Állandó oldalak

Friss topikok

  • bakonyi.laszlo: @Moi108: A felvi.hu-n. A Felvételi menü, Ponthatárok,rangsorok menüpont, Friss felvételi statiszt... (2013.06.06. 18:21) Felvételi jelentkezések 2013 1. rész
  • bakonyi.laszlo: Na persze vannak olyan képzések amiket nehéz lesz besorolni. Térképész, geológus, geofizikus stb (2013.04.16. 10:11) Szakszerkezet

Címkék

2013.04.15. 10:28 bakonyi.laszlo

A felsőoktatási intézmények száma lényeges

Amennyiben lényeges és meghatározó lenne, akkor a legjobb döntés az lenne, ha holnap az Országgyűlés minden állami intézményt összevonna a (mondjuk) Magyar Állami Egyetem néven és minden megoldódna.

A magyar felsőoktatási integráció-történetben egyetlen esetre emlékszem, amikor vezetői struktúra mellett érdemi változás történt, ez a Szolnoki Főiskola esete a mezőtúri képzőhellyel. Ez sem az integrációval együtt szűnt meg, hanem évekkel később, de megszűnt.

A felsőoktatási rendszer legfontosabb kérdése szerint pontosan az, hogy mely településeken és milyen képzések folynak, nem pedig az, hogy mindezt milyen intézménynév alatt teszik a felsőoktatás szereplői.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://felsooktatastervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr455222895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása